Prezentare Descarcare Licentiere/Preturi Clienti Aplicatii Contact

Arbeit MF este distribuitor al aplicatiilor CADprofi īn Romānia.

CADprofi este o familie de aplicatii CAD compatibile cu GstarCAD

CADprofi Mechanical
Modulul Mechanical este echipat cu un set extins de piese standardizate, racorduri si alte produse din otel, bazate pe standardele locale si internationale. Biblioteca include: bolturi, suruburi, saibe, piulite, īmbinari, nituri, prezoane, profile L, profile conice si alte piese. Un editor exceptional de diagrame si desene de executie usureaza mult crearea desenelor de instalatii de apa si pneumatice.
CADprofi Architectural
Modulul Architectural poate fi utilizat pentru a crea planuri ale constructiilor, sectiuni transversale si elevatii. Functiile utile ale aplicatiei faciliteaza desenarea zidurilor complexe, cotarea specifica arhitecturii si crearea rapida a descrierilor desenelor. Modulul include o biblioteca cuprinzatoare de ferestre, usi, mobilier si alte obiecte pentru amenajari. Aplicatia poate fi utilizata la proiectarea planurilor si traseelor pentru iesirile de urgenta.
CADprofi HVAC & Piping
Modulul HVAC & Piping permite proiectarea instalatiilor de orice tip: HVAC (īncalzire, ventilatie, aer conditionat), conducte, tubulaturi, instalatii de apa, de gaz, medicale, protectie la incendiu si alte tipuri de instalatii tehnologice pentru cladiri si aplicatii industriale. Functii ca realizarea planurilor si diagramelor, vederi izometrice, planuri si sectiuni transversale, permit utilizatorului sa utilizeze o singura solutie software īn realizarea unui proiect complex.
CADprofi Electrical
Modulul Electrical poate fi utilizat la proiectarea instalatiilor complexe, cum sunt cele de alimentare, iluminare, joasa tensiune, telecomunicatii, securitate si antene. Contine cāteva mii de simboluri bazate pe ultimele standarde din domeniul electric, precum si corpuri de iluminat, cutii de distributie si altele. Aplicatia ofera un mijloc facil de desenare a cablurilor si a tuburilor de cablare. Permite numerotarea automata (adresarea) a circuitelor electrice si un editor comod de planuri si diagrame.

CP-Symbols

CP-Symbols este o biblioteca de simboluri pentru arhitectura, proiectare mecanica, instalatii electrice sau instalatii de apa/ventilatie/aer conditionat.

GstarCAD ofera o platforma pentru dezvoltarea de aplicatii verticale prin interfete de programare usor de utilizat (GRX, VBA, Vlisp, SDS, Autolisp), similare celor oferite de AutoCAD. Se pot dezvolta aplicatii pentru orice domeniu: inginerie mecanica, inginerie civila, arhitectura, GIS etc. Aplicatiile AutoLisp, VBA sau ARX realizate pentru AutoCAD pot fi transformate cu eforturi mici in aplicatii Lisp, VBA sau GRX pentru GstarCAD .Aplicatii LISP realizate de Arbeit MF, compatibile GstarCAD:

GW2 - program de calcul al parametrilor sectionali: module de rezistenta, momente de inertie, arie, centru de masa.

...click aici pentru detalii...


HPat - biblioteca de patternuri de hasurare. Este o colectie de texturi proprii de hasurare, ce pot fi utilizate cu comanda standard Hatch (sau Bhatch), ca hasuri de tip custom. Sunt compatibile si cu AutoCAD

...click aici pentru detalii...


Haci - generator de patternuri de hasurare. Se pot crea texturi de hasurare proprii pornind de la un desen īncadrat īntr-un patrat 1x1. Este un program compatibil si cu AutoCAD

...click aici pentru detalii...