Prezentare Descarcare Licentiere/Preturi Clienti Aplicatii Contact

== Testati gratuit timp de 30 de zile ==
== Click aici pt. exemple de desene realizate cu GstarCAD ==

GstarCAD este un program de proiectare asistata de calculator (CAD), o alternativa la AutoCAD (2D si 3D), dar cu un pret mult mai mic.

GstarCAD este un software destinat realizarii desenelor tehnice din orice domeniu. Si-a dovedit utilitatea în arhitectura, constructii, geodezie, cartografie, topografie si cadastru. Proiectarea mecanica, electronica sau electrotehnica sunt si ele beneficiare ale programelor GstarCAD, multe companii importante din aceste domenii lucrând cu GstarCAD.

GstarSoft, realizatorul programelor GstarCAD, dispune de o retea globala de parteneri care acopera mai mult de 70 de tari, având peste 190.000 de clienti. Numarul utilizatorilor este în continua crestere datorita performantelor recunoscute ale programului.

Raportul pret-calitate deosebit de favorabil recomanda GstarCAD persoanelor fizice autorizate (PFA), microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii si nu numai. In conditiile actuale economice, numeroase firme de prestigiu din lume au apelat la alternativa GstarCAD pentru a-si eficientiza activitatile de proiectare sau de elaborare a documentatiilor tehnice.

Un punct forte al GstarCAD este utilizarea formatului .DWG. De asemenea, interfata cu utilizatorul este similara cu interfata AutoCAD. Descarcati programul si testati-l gratuit timp de 30 de zile, pentru a va convinge de performantele sale.

Desenele realizate în AutoCAD pot fi încarcate direct în GstarCAD si vice-versa. În plus, nu este necesara instruirea suplimentara a utilizatorilor deja familiarizati cu mediul de lucru AutoCAD.

CADprofi Solutii pentru:
  • proiectare mecanica
  • arhitectura
  • proiectare instalatii (click pentru detalii)

  • Manual de utilizare GstarCAD în limba româna


    Stiri, Comunicate, Evenimente